Click

Friday, 22 April 2011

Aiman....!! Jangan gigit Ayah

Hari ni dah genap seminggu aku ada blog... Aku nak kongsi cerita pasal mula2 aku nk explore buat blog. Biasala... benda baru utk aku... jadi excited tak ingat.. Bukan main lagi aku berjaga tengah malam...Nak "cuba-cuba.." tak nak kena kacau ngan anak... (rasanya tu perkara biasa tuk para ibu...) Itu je la cara aku nak up date blog aku.

Tengah syok2 aku mengadap blog sendiri... (hihih...blog sendiri la) tetiba aku dengar suara anak aku aiman... "babba.. babba..." ..ala... aiman bangun (aku cakap dalam hatila)... aku harap sangat dia tidur balik...DAN... harapan aku termakbul... tp utk beberapa minit je...
Tetiba... Adui... Sakit! Sakit! Aku dengar suara hubby aku... Pastu hubby aku cakap.. "AIMAN! Jangan gigit Ayah...  Ni bukan nenen..." Sian hubby aku... Isteri syok sangat nak "cuba-cuba" buat blog... dah digigit anak.
Hihi.. Terus aku tutup komputer... Dah namanya ibu. Terpaksa akur dengan permintaannya.. Walau excited tahap gaban, semangat berkobar-kobar, harapan setinggi gunung... Anak tetap diutamakan!! Apa lagi.. aku sumbat je la mulut dia dan AKHIRnya... ZZzzz... dua-dua terlena... diulit mimpi...
AIMAN.. jangan gigit ayah lagi ye...

6 comments:

  1. kikikiki...aiman tak kesah la ibu..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahaha... aiman...

    ReplyDelete
  4. hehee..lawak la..takper2..jgn putus asa yer..

    ReplyDelete